OPROEP. Hoe beleef jij de Dag van de Arbeid?

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau
BELGA Sp.a-voorzitter Conner Rousseau
Op 1 mei vieren we de Dag van de Arbeid, al klinkt ‘vieren’ wellicht raar in deze onzekere coronatijden. De redactie is op zoek naar getuigenissen van arbeiders/arbeidsters over hoe zij deze tijden beleven. Ben je technisch werkloos of ben je aan de slag maar ben je bang om je job te verliezen? Heb je meer of minder vertrouwen in de politiek? Doet de socialistische partij het goed of vind je meer je gading bij PVDA of een andere politieke kleur? Is sp.a-voorzitter Conner Rousseau een frisse wind in het politieke landschap? 

Enfin, we hadden daar graag met jou een boompje over opgezet. Als we je mogen contacteren, stuur dan je gegevens naar marc.coppens@dpgmedia.be
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alfons Hendrickx

    Met het gedacht dat er veel geleerd is tijdens deze periode dat de zelfstandigen begrijpen dat het geld van de gewone burger komt en niet enkel het kasticket respect wie ge burger aanvaard als hun inkomens

  • willy vangeel

    Als Conner Rousseau zijn partij richting nva probeert te sturen enkel om een Vlaamse meerderheid te hebben, zal het zowiezo pvda worden. Nva heeft tijdens de corona crisis weer eens bewezen dat ze met niemand solidair willen zijn, vooral niet met de werknemer.