OPROEP. Heeft u een tweede verblijf?

Florian Van Eenoo Photo News
“De Nationale Veiligheidsraad heeft een consensus bereikt over het opheffen van het verbod op tweedeverblijvers”, zo heeft Vlaams minister-president Jan Jambon vandaag gezegd in het Vlaams Parlement. Heeft u een tweede verblijf? Wij zijn geïnteresseerd in uw verhaal.

Heeft u een tweede verblijf? Aan de kust of in de Ardennen? Wat gaat u doen nu u er weer naartoe mag? Hoezeer heeft u het (niet) gemist? Met wie en voor hoe lang gaat u erheen? We zijn geïnteresseerd in uw verhaal. 

Mail naar redactie@hln.be en vergeet zeker uw gsm-nummer niet te vermelden!
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • john van biesen

  Een mobiel tweede verblijf .... maar mag nergens heen met de camper . Ook niet naar niet toeristische trekpleisters . Blijkbaar hebben we minder druk gezet dan de tweede verblijvers met een vaste stek .

 • Rene De Buyser

  Spijtig genoeg kunnen wij nog niet naar ons buitenverblijf in Zeeuws Vlaanderen

 • Sabine De Winne

  2e verblijf in Frankrijk, zit hier al een tydje ! Enkel boodschappen met masker op . Beperkt tot minimum uitstappen, zie hier steeds dezelfde 5 personen ! Pas sinds zaterdag word het hier drukker. Ik kan normaal begin juni terug aan de slag. Moet nog uitvissen hoe ik terug in België geraak. Met tgv gekomen, dus ook met tgv terug! Eerlijk gezegd zit ik liever alleen in mijn tuin hier, dan alleen op appartement in België !

 • Michael Aerts

  Niet de mening van de inwoners dus...

 • Georges Bouwens

  Wij hebben een chalet in Werchter waar het aangenaam en rustig te vertoeven , zodat we kunnen vluchten uit een drukke stad waar de regels niet al te nauw worden genomen (Vilvoorde)