Opgelet! Uw warenhuis is mogelijk dicht morgen

ANP
Wie de gewoonte heeft om zich op zaterdag te bevoorraden in de supermarkt, moet uitkijken. Morgen, zaterdag 11 november, is immers een feestdag, en dan zijn heel wat warenhuizen dicht. Al zijn er uitzonderingen: sommige winkels van Delhaize, Carrefour en Spar zijn bijvoorbeeld wel open.

Delhaize zegt dat de winkels in eigen beheer gesloten zijn op 11 november. Meer dan 500 zelfstandige Delhaize-uitbaters openen wel de deuren. Het gaat voornamelijk om vestigingen van AD Delhaize, Proxy Delhaize of Shop&Go.

Bij Carrefour blijven 44 grote hypermarkten dicht zaterdag. De vestiging Brugge B-Park is wel open. Verder zijn meer dan 500 winkels van Carrefour Market en Express open. Het gaat om winkels die anders op zon- en feestdagen ook open zijn.

Lidl en Aldi dicht

Bij de Colruyt-groep zijn de Colruyt-, OKay-, OKay Compact en Bio-Planetwinkels zaterdag niet open. De meeste Spar-winkels van de groep zijn daarentegen wel open. Ook die winkels worden door zelfstandige ondernemers uitgebaat die zelf beslissen over hun openingsuren. Ook de CRU-winkels zijn open.
Alle winkels van de discounters Lidl en Aldi zijn dicht morgen. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • REMI JAWADDE

  Dit vind ik echt hilarisch, Auchan is morgen open, machtig

 • Francinne Declerque

  In Hulst, Nederland is gewoon alles open, ook op zondag is daar alles open. Alleen in dit rotland zijn de zelfstandigen lui en is hun onderneming gesloten op werkelijk iedere feestdag, in de week zijn ze zelfs maar 4 dagen open die kleine zelfstandigen.

 • james vroman

  Auchan is morgen open stond in de reclamefolder .

 • jean luc picard

  Ik winkel al lang in Nederland. Stukken goedkoper dan hier. En daar zijn de meeste winkels open op zon- en feestdagen. Dus geen probleem voor mij.Laat ze hier maar sluiten....