Ga naar de mobiele website
^ Top

Opgelet, dit is niét de nieuwe single van Paris

Flashback naar 2006: op het toppunt van haar beroemdheid lanceert Paris Hilton haar muzikale carrière met een album (Paris) en een single (Stars are blind). Veel potten breekt haar 'artistiek project' echter niet.

Gisteren dook dan plots een nieuwe clip van de erfgename op. "Drunk text", noemt het vehikel, en daar blijkt geen woord van gelogen. Of wat dacht u van een zinsnede als "Mix de woorden 'seks' en 'texting', dan krijg je 'sexting'"? Na twee uur verdween de video echter even mysterieus als ze opgedoken was.

De dj's van Manufactured Superstars beweren nu dat het absoluut niet de bedoeling was om deze versie nu al te verspreiden. Ze stellen dan ook alles in het werk om illegale kopieën van het net te halen.

"Nieuwe single op komst"
Maar deze gelekte clip komt dus wel op haar nieuw album te staan? "Absoluut niet", laat de woordvoerder van Paris weten. "De bewuste video werd al meer dan een jaar geleden opgenomen. Haar nieuwe single zal binnen enkele maanden uitkomen, we houden jullie op de hoogte."

Een versie waar het dj-duo Brad Roulier en Shawn Sabo zich bij kan aansluiten. "We hebben al enkele liedjes van haar nieuwe album gehoord en we vinden ze ongelooflijk. Het publiek zal echt verrast zijn." U kan alvast dekking beginnen zoeken... (svm)

Meer over


Meld een bug