De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken poseert samen met de Letse premier Krisjanis Karins in het kader van de bijeenkomst van de NAVO in Riga.
Volledig scherm
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken poseert samen met de Letse premier Krisjanis Karins in het kader van de bijeenkomst van de NAVO in Riga. © EPA

“Op elke Russische agressie tegen Oekraïne zal een ernstige reactie volgen”

Elke nieuwe agressie van Rusland tegen Oekraïne zal leiden tot een ernstige reactie. Die waarschuwing heeft Antony Blinken, minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, dinsdag gegeven in de marge van een ministeriële bijeenkomst van de NAVO in de Letse hoofdstad Riga.

  1. Nu ook hospitalisatieverzekering voor konijn en papegaai: wat dekt de dierenverzekering? Waarmee moet je rekening houden? En wat kost ze?
    PREMIUM
    9

    Nu ook hospitali­sa­tie­ver­ze­ke­ring voor konijn en papegaai: wat dekt de dierenver­ze­ke­ring? Waarmee moet je rekening houden? En wat kost ze?

    Wanneer je hond of kat ziek wordt of gewond geraakt, kan dat je als baasje een arm en een poot kosten. De dierenverzekering zit dan ook in de lift. Met de komst van de nieuwe, grote Amerikaanse speler Figo kunnen nu ook voor het konijn en de exotische papegaai een polis worden afgesloten. Is het interessant je huisdier te verzekeren tegen een hoge dierenartsfactuur? En waar kun je voor zo’n verzekering terecht?