Daniel (op de arm van Dave) is nu drie. Anderhalf jaar geleden kreeg het koppel nog een zoontje, Sebastiaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniel (op de arm van Dave) is nu drie. Anderhalf jaar geleden kreeg het koppel nog een zoontje, Sebastiaan. © Jan De Meuleneir / Photo News

Ook Sandra en Dave verloren kindje van hun tweeling bij geboorte: “Ik zag hen al hand in hand naar Disneyland stappen”

“Het is met het grootste verdriet dat we het overlijden van onze baby aankondigen. Het grootste verlies dat je als ouder kan voelen.” Het zijn hartverscheurende woorden van Cristiano Ronaldo (37) en Georgina Rodríguez (28) nadat hun pasgeboren zoontje overleden is. Rodríguez was in verwachting van een tweeling, maar alleen het dochtertje is in goede gezondheid geboren. Het nieuws roept herinneringen op bij Sandra Fredrix (34) en Dave Decock (38) uit het Oost-Vlaamse Ronse, want ook hun zoontje Daniel moest bij de geboorte afscheid nemen van zijn tweelingzus Emma.

  1. Duitse jongen (8) na acht dagen levend teruggevonden in rioolput, maar mysterie rond zijn verdwijning blijft
    Play

    Duitse jongen (8) na acht dagen levend teruggevon­den in rioolput, maar mysterie rond zijn verdwij­ning blijft

    De achtjarige Joe uit Oldenburg in de Duitse deelstaat Nedersaksen zou acht dagen in een rioolput hebben gezeten. Een voorbijganger hoorde een “stil gejammer” en belde de politie, waarna de jongen ongedeerd werd aangetroffen. Het is een vermissingszaak die heel Duitsland in de ban hield, maar niet alle vragen zijn al beantwoord. Is er kwaad opzet in het spel of is Joe zelf in het rioolstelsel gekropen?