Christina Pagel.
Volledig scherm
PREMIUM
Christina Pagel. © Joe Hart

“Ook in België gaan de coronacijfers stijgen”: Britse corona-experte Christina Pagel

“Ik zie dat nog maar 30 procent van de Belgische bevolking volledig gevaccineerd is”, zegt wiskundige Christina Pagel, lid van een Britse expertengroep. “Zo houdt u de deltavariant niet tegen.” Een nuchtere blik op de zomer.  

74 reacties

 • eric brack

  1 jaar geleden
  Sam Brokken had dit al voorspeld. Ze zullen de mensen wijsmaken dat we een vierde golf zullen krijgen in September/ oktober. Ze zullen zelf het lef hebben om het op de niet gevaccineerde te steken. De crimivirologen zullen het zelf voor elkaar spelen dat ze iedereen zullen verplichten om aan het experiment deel te nemen. Wetten zullen worden aangepast onder het mom van het virus. We zijn geen stuk vlees waar een ander over kan beslissen. Diegenen die proefkonijn willen spelen, hun keuze !
 • Gilbert Ryckmans

  1 jaar geleden
  Nu niets aan de hand. Vrolijk feesten in het buitenland. Maar ... wat wordt het in september???
 • mich lee

  1 jaar geleden
  Rudy Verbruggen, de grens is toe voor Britten. Mogen Blegië niet meer binnen, toch niet voor vakanties ed
 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  Wie gaat dat bij ons komen uitleggen van Europa of Vivaldi ? niemand ,ze wisten het niet en weg ermee
 • Kristof Degros

  1 jaar geleden
  Cijfers zijn niet meer aan het dalen en nu ek en vakantie ... nog olypmische spelen et dan nog een paar happenings en tegen half augustus zal het zijn oei. Pas tegen begin augustus gaan de meesten 2 prikken gehad hebben en daar 2 weken bij, want is pas helemaal effectief na 2 weken. En mits je 1 prik gehad hebt, kan je dus krijgen en niks meemaken aangezien het meer op een verkoudheid lijkt. Dus potentieel veel gevaarlijker qua besmettingen