Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © ANP

ONZE OPINIE. We moeten ermee leven dat gevaccineerden soms sterven

11 reacties

 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Wat niet wil zeggen dat we moeten proberen om te voorkomen dat ze sterven. Anders kunnen we voor hetzelfde argument even goed de hele gezondheidszorg afschaffen. Bovendien blijkt uit dat Brits onderzoek dat gevaccineerden even goed en even veel de delta variant kunnen doorgeven. Moeten we er dan ook mee leren leven dat kinderen en niet gevaccineerde jongeren er nu eveneens aan sterven.
 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Waarom nog spuiten als iedereen toch moet sterven . Niemand weet wanneer ook BEKE niet . Hetgeen BEKE ons wijs maakt omtrent de vaccins steunt op niets . Het is enkel uitstel maar geen geneesmiddel. Zijn leugens en die van de regering zijn achterhaalt . 33% van de Belgen zijn weigeraars en daar komen nog de illegalen bij . En wij zijn bij de besten zeggen ze ( de ministers) . In andere landen halen ze geen 50% dus wachten op de vierde golf .
 • Guido De Smet

  4 maanden geleden
  Verhoudingsgewijs: hoeveel procent volledig gevaccineerden met de respectievelijke vaccins beland nog in het ziekenhuis? Dat zou een interessant gegeven zijn, of mag dat niet bekend gemaakt worden?
 • Jean Gobin

  4 maanden geleden
  wie zegt als ze niet gevaccineerd waren gestorven zouden zijn ...gezond is dat vaccin volgens mij niet ...
 • Jürgen Mouton

  4 maanden geleden
  We moeten ermee leven dat gevaccineerden superverspreiders zijn, en vlugger sterven dan de ongevaccineerden. Waarom zou je je dan laten vaccineren?!? Isolde Van den Eynde, politiek journalist, dit zal je achtervolgen wanneer blijkt dat de "vaccinaties" rotzooi zijn...