Illustratiebeeld. Covid Safe Ticket.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. Covid Safe Ticket. © Belga

Onze opinie. Het virus muteert, de dijken verschuiven misschien ook. Verplichte vaccinatie is een debat waard. De pas ook

15 reacties

 • Gertie Daerden

  4 maanden geleden
  Prof. Theo Schetters die vroeger vaccins ontwikkelde zei: " Als een vaccin maar 3 of 4 maanden werkt, gooiden wij dat vroeger in de vuilbak"
 • Sam Bedfort

  4 maanden geleden
  Nu het virus slechts een dikke verkoudheid veroorzaakt moet de spuit verplicht worden? Vaccinatiepas is een regelrechte tweedeling van de maatschappij. Het is een apartheid waarin perfect gezonde mensen verboden wordt van deelname aan de maatschappij. Deze regering moet opstappen.
 • patrick feyen

  4 maanden geleden
  Tijd om de CST af te schaffen want het zegt helemaal niets. Verplichte vaccinatie die niet echt werkt zoals gezegd, moet zeker besproken worden,
 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Alles afschaffen : wie nog wil gevaccineerd worden kan dat bij de huisarts net zoals de griepspuit en het coronapas is enkel nodig bij grote evenementen binnen . Alles op vrijwillige basis en niet gebonden aan een barometer . Men moet verstandig genoeg zijn om binnen te blijven net als men doet bij een griepuitbraak . Wees verstandig en iedereen begrijpt dat !
 • annette stessens

  4 maanden geleden
  Ik ben baas over mijn lichaam en hou vast aan mijn lichamelijke integriteit en daar raakt niemand aan zonder mijn toestemming.
 1. Vlaamse oppositie wil Jambon terughalen uit Davos voor stikstofdebat: “Als ze het eerder hadden gevraagd, was ik teruggekeerd”

  Vlaamse oppositie wil Jambon terughalen uit Davos voor stikstofde­bat: “Als ze het eerder hadden gevraagd, was ik terugge­keerd”

  PVDA, oppositiepartij in het Vlaams Parlement, heeft vanmiddag een stemming uitgelokt om minister-president Jan Jambon (N-VA) terug te roepen uit het Zwitserse Davos, waar hij het Wereld Economisch Forum bijwoont. Dat gebeurde nadat er heibel was in het Vlaams Parlement over het stikstofdossier. De vraag werd echter verworpen door de meerderheid. Jambon vindt het spijtig dat hij er niet bij was, reageert hij. “Als de oppositie het maandag had gevraagd, was ik teruggekeerd”, aldus de minister-president.
 2. Ryanair bedreigt Belgische piloten die deze zomer willen staken: “Voordelen zullen komen te vervallen”

  Ryanair bedreigt Belgische piloten die deze zomer willen staken: “Voordelen zullen komen te vervallen”

  De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft haar Belgische piloten gewaarschuwd voor gevolgen indien het deze zomer tot stakingen komt. Eerder deze week kondigden de Belgische piloten aan dat voor deze zomer een stakingsaanzegging is verstuurd. “Stakingen zullen onze Belgische piloten geen voordelen opleveren en zullen loonherstel alleen maar vertragen of annuleren en vliegtuigen en banen in gevaar brengen”, zegt personeelsdirecteur Darrell Hughes in een interne nota, die persagentschap Belga kon inkijken.