Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie Karine Lalieux (PS).
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie Karine Lalieux (PS). © Photo News

ONZE OPINIE. Het vertrouwen is zoek

24 reacties

 • Yolande MARIS

  1 maand geleden
  Groenen en PS moeten toch hun kiespubliek tevreden stellen en dat zijn weten we maar al te goed.
 • Paul Van den Berge

  2 maanden geleden
  Zeer juist, Geert Landsman, en er wordt dagelijks gesproken over het optrekken van de minimum pensioenen maar nooit over het afromen van de hoogste pensioenen. Nog iemand iets gehoord van de hervormingen van hun (=politici) eigen pensioen?
 • james vroman

  2 maanden geleden
  vertrouwen is al 7 jaar zoek...vertrouw alleen nog mezelf heb me voor genomen nog 1 jaar te werken en dan wordt ik huisman ga een deel van mijn spaargeld opleven ..dat ze doen wat ze willen is een straatje zonder einde met al die niet verkozen belangengroepen die hier de scepter zwaaien ..
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Waarom wordt het pensioendebat losgekoppeld van de andere gigantische kosten in onze maatschappij? Zijnde de invasie van niet actieve vreemdelingen die hier nooit gewerkt hebben en nooit zullen werken en ook allemaal betaald worden via de sociale zekerheid? Misschien dat prijskaartje eens berekenen aub? Misschien eens die activeren in plaats oude mensen die al gans hun leven gewerkt hebben?
 • Micheline MAES

  2 maanden geleden
  Hoog tIjd dat er eens bekwame mensen zich ontfermen over de modernisering van het pensioenstelsel. Vertrouw dit dossier vooral niet aan Politici toe, die kunnen dit onmogelijk tot een goed einde brengen voor de eenvoudige reden dat ze met handen en voeten gebonden zijn aan de goodwill van hun respectievelijke partijen en die kennen maar een God : Geld, hiervoor hebben ze veel stemmen nodig , serieus werk is bij deze niet aan de orde. van hun partij ,
 1. Open Vld en MR op 175ste verjaardag: "In 2024 willen we de grootste familie zijn"

  Open Vld en MR op 175ste verjaardag: "In 2024 willen we de grootste familie zijn"

  175 jaar geleden werd de liberale partij in ons land gesticht en dat vieren Open Vld en MR samen in Paleis 12 op de Brusselse Heizel. Bijna 4.500 mensen wonen de show bij. Er wordt niet zozeer teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken, ook naar de volgende verkiezingen. "De ambitie moet zijn om te groeien en in 2024 groter te zijn dan de socialistische familie", klinkt het bij Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Eerder problemen met filmwapen tijdens opnames ‘Rust’: cameraploeg vertrok om onveilige werksituatie vlak voordat Baldwin fatale schot loste

  Eerder problemen met filmwapen tijdens opnames ‘Rust’: camera­ploeg vertrok om onveilige werksitua­tie vlak voordat Baldwin fatale schot loste

  Zeker zes leden van de cameracrew verlieten de filmset van ‘Rust’ enkele uren voordat acteur Alec Baldwin per ongeluk het schot loste waarbij cameraregisseur Halyna Hutchins om het leven kwam. Dat schrijven de LA Times en showbizz-site Deadline. De werknemers hadden geklaagd over de slechte werkomstandigheden. Ook zouden er eerder problemen zijn geweest met een filmwapen op de set.