Jong VLD-voorzitter Tess Minnens.
Volledig scherm
PREMIUM
Jong VLD-voorzitter Tess Minnens. © Marc Baert

ONZE OPINIE: “De keuze voor een wit konijn is vaak een zwaktebod”

7 reacties

 • Joris Vanderaert

  4 maanden geleden
  Vaak, niet altijd. Ik geloof in witte konijnen, als dat mensen zijn die zich oprecht willen geven in de politiek. Ik geloof niet in witte konijnen als onderdeel van een zakelijke politieke marketing, iets waar de VLD het patent op lijkt te hebben.
 • Jo Nijs

  4 maanden geleden
  Mooi geschreven en veel waarheid in.
 • Luc Holvoet

  4 maanden geleden
  Cfr Annelies Verlinden en Vandenbroucke.
 • Peter Van Wesemael

  4 maanden geleden
  was OVLD de hoogste bieder? Vraag dit eens na bij de andere partijen.
 • piet devlieger

  4 maanden geleden
  Dat is absoluut een zwaktebod. De grootste stumper kan in elke partij en in het Parlement geraken (desnoods geven ze hem of haar nog een pak geld erbij) als hij of zij maar stemmen binnenbrengt. Kijk gewoon hoeveel BV's, ex-journalisten en dergelijke er continu in de politiek opgenomen worden - zij brengen stemmen mee, niet noodzakelijk bekwaamheid.
 1. HET DEBAT. Is het een goede zaak dat de Rode Duivels en andere voetballers knielen voor Black Lives Matter? Dit is jullie mening

  HET DEBAT. Is het een goede zaak dat de Rode Duivels en andere voetbal­lers knielen voor Black Lives Matter? Dit is jullie mening

  Europese voetballers gaan voor de Black Lives Matter-beweging op de knieën tijdens het EK. Ook ons land deed vanavond weer mee, met Romelu Lukaku als voortrekker. Sommigen applaudisseren daarvoor, bij anderen klinkt boegeroep. Wat denk jij? Is het een goede zaak dat profvoetballers actief opkomen tegen het onrecht van discriminatie, of moeten ze het maar gewoon bij voetballen houden? Eerder vandaag lieten we enkele experts aan het woord. Dit is jullie mening.