Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Getty Images

ONZE OPINIE. De burger moet hopen dat politiek gekibbel de energieprijs niet nog meer de hoogte injaagt

58 reacties

 • Karen Jacobs

  2 maanden geleden
  Gebrek aan visie en verantwoordelijkheid de voorbije 30 jaar door ALLE politieke partijen. Dat is de puinhoop waar we nu mee zitten. Nu de consument ervoor laten opdraaien is de eenvoudigste oplossing.
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  200000 kilo ammoniak en 500000 kilo stikstof , dat is de uitstoot die jaarlijks door de gascentrale in Vilvoorde zal bedragen plus de grote hoeveelheid Co2 met dank aan groen . Een geluk dat Demir op de rem gaat staan .
 • Josepha Van Vlaanderen

  2 maanden geleden
  Verschillende Europese landen zijn van plan nieuwe kerncentrales te bouwen. Maar die achterlijke groen/rode bende hier wil dus stinkende gascentrales bouwen. Het toppunt van onkunde en hun groene wil doordrijven!
 • Dirk BERX

  2 maanden geleden
  Welk alternatief hebben de Vlaamse nationalisten dan achter de hand Bob, als er geen gascentrales mogen komen ? En had de Zweedse regering, met NVA, in 2018 dan geen Vlaamse meerderheid, die de kernuitstap in 2025 bekrachtigde ?
 • rik casteleyn

  2 maanden geleden
  Hoe hoger de energie prijzen dus te vlugger gaat de index omhoog . Binnenkort weer 2% .
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.