Modeontwerper Raf Simons bij de voorstelling van een collectie.
Volledig scherm
Modeontwerper Raf Simons bij de voorstelling van een collectie. © EPA

Ontwerper Raf Simons zet na “buitengewone reis van 27 jaar” zijn modelabel stop

Modeontwerper Raf Simons zet “na een buitengewone reis van 27 jaar” zijn modelabel stop. Dat kondigt hij aan op Instagram. De lente- en zomercollectie van 2023 was de laatste collectie voor het label Raf Simons. De ontwerper, die eerder onder meer voor Calvin Klein en Dior werkte, blijft wel nog aan de slag bij Prada, waar hij ‘co-creative director’ is.

3 reacties

 • alain indria

  2 weken geleden
  We gaan je missen Raf 🙏
 • Nikolaas Bouman

  2 weken geleden
  Hij had nooit bij Dior moeten vertrekken, maar de druk om te presteren was erg groot. Bij Calvin K. werd hij ontslagen omdat zijn ontwerpen niet echt draagbaar waren en de omzet kelderde. Laat hem toch zijn eigen ding doen, dan komt het goed.
 • Frank Slaets

  2 weken geleden
  Straffe kerel, intelligent en visionair. Respect !!
 1. Zelensky beschuldigt Rusland van ecocide: “Tienduizenden dolfijnen aangespoeld langs kust van Zwarte Zee”

  Zelensky beschul­digt Rusland van ecocide: “Tiendui­zen­den dolfijnen aange­spoeld langs kust van Zwarte Zee”

  De oorlog in Oekraïne maakt niet alleen menselijke slachtoffers. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky beschuldigt Rusland vandaag van een "ecocide", doelend op de verwoesting die de Russische invasie heeft aangericht aan natuur en onder wilde dieren in Oekraïne. Duizenden dode zeezoogdieren zijn aangespoeld langs de kust van de Zwarte Zee, waaronder tienduizenden dolfijnen, aldus Zelensky. "En dat is slechts een klein deel van de verwoestende gevolgen."