Benoit De Freine
Volledig scherm
PREMIUM
© Benoit De Freine

Ontvoerd of niet: Geen garantie dat kinderen terug naar ouders mogen

Het federaal parket wil álle Belgische adopties via het omstreden Congolese weeshuis Tumaini in Kinshasa herbekijken. Minstens drie adopties - die van Samira, Zakiatu en Jaëlle - zijn frauduleus, want die 'weeskindjes' hebben nog biologische ouders. Voor hen komt er sowieso een herziening van de adoptieprocedure. Al betekent dat lang niet dat de kinderen terug naar hun biologische ouders mogen.

 1. Camille rekent af met overspelig lief in nieuwe clip en da’s een bekend gezicht
  Play
  Muziek

  Camille rekent af met overspelig lief in nieuwe clip en da’s een bekend gezicht

  Rijzende ster Camille (21) heeft haar nieuwe videoclip op de wereld losgelaten. In ‘Geen Tranen Meer’ maakt ze op haar eigen manier korte metten met haar overspelige vriendje. Die wordt trouwens vertolkt door niemand minder dan ‘#LikeMe’-collega Maksim Stojanac (24). Het pittige poprock-nummer - dat ongetwijfeld de top van de charts zal halen - prijkt ook op de eerste plaat van Camille, die eind augustus in de rekken zal liggen. Een blik achter de schermen van de clip-opnames krijg je hier.
 1. Topman Europese drugsmaffia opgepakt en weer vrijgelaten tijdens vakantie op Ibiza
  3

  Topman Europese drugsmaf­fia opgepakt en weer vrijgela­ten tijdens vakantie op Ibiza

  De Spaanse politie heeft op Ibiza een lid uit de hoogste regionen van de Europese drugsmaffia opgepakt. Het gaat om de Zweed Jonas Sture Falk (49), bekend als ‘de Zweedse Pablo Escobar’. Hij werd opgepakt in een strandbar en zou samenwerken met Fikri Amellah (30) en de mocromaffia. Hoewel iedereen weet wat hij doet, staat de Zweed erom bekend zich moeilijk te laten vangen. Hij werd dan ook al na één dag weer vrijgelaten.