Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Olivia Trappeniers maakt het nu ook solo helemaal waar: “Ik zie Regi nog regelmatig, maar je kan niet eeuwig featurings blijven doen”

Nu ‘The Voice’ afgelopen is begint voor de deelnemers het échte werk: een carrière proberen uit te bouwen. Dat het vaak niet de winnaar is die nadien het meest furore maakt, bewees onder meer Olivia ‘O.T.’ Trappeniers (23), die nu écht gelanceerd lijkt. “Ik hoop het”, zegt ze. “Want een plan B heb ik eigenlijk niet.”

0 reacties

  1. Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld
    26

    Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimenta­tie­geld, dochter zet zijn rotstreek om in goede daad

    Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.