Veel van die geweldige spelklassiekers kan je vandaag online spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel van die geweldige spelklassiekers kan je vandaag online spelen. © Kelly Sikkema

Oh nostalgie! Speel samen met je kinderen de computergames waar jij vroeger dol op was

Een beetje weemoed naar tijden dat er geen corona was, is perfect begrijpelijk. En eens je op die nostalgische trip zit, is het heerlijk om je kinderen mee te nemen naar de computerspelletjes waar jij vroeger je tijd mee verspeelde. “Grappig om te zien hoe Scout en Mac zich uitleven met de spelcomputers uit mijn jeugd”, lacht Evi Hanssen. “En die geluidjes, hoe hielden onze ouders dat vol?”

 1. Sluiting van de horeca is niet onwettig: Raad van State volgt het voorstel van de auditeur niet
  Antwerpen

  Sluiting van de horeca is niet onwettig: Raad van State volgt het voorstel van de auditeur niet

  De sluiting van de horeca is niet ongrondwettelijk. Dat heeft de Raad van State zojuist besloten. Een auditeur van de Raad van State had geopperd dat de volledige sluiting van de horeca mogelijk onwettig was en had om die reden een voorstel tot schorsing van het ministerieel besluit ingediend. Dat voorstel is dus verworpen door de Raad. Maar zelfs als was gebleken dat de sluiting in strijd was met de grondwet, wilde dat nog niet zeggen dat cafés en restaurants opnieuw hadden kunnen openen. Zeker niet na de nieuwe verstrengde lockdownmaatregelen die vrijdagavond zijn aangekondigd door de federale regering.
 1. Bubbleproof feesten: hou een heerlijk nostalgische retroparty met het hele gezin
  PREMIUM

  Bubblep­roof feesten: hou een heerlijk nostalgi­sche retroparty met het hele gezin

  Terug naar die goede, oude tijd? Met een retrofeestje is je hele bubbel welkom voor een jolige trip down memory lane. “Verrassend wat je ontdekt als je je kinderen meeneemt naar je eigen jeugdjaren”, vertelt Evi Hanssen. “Hoe uncool ze de kleren beschouwen die jij de max vond, hoe sommige liedjes álles overleven en welke spullen ze totaal niet kunnen thuisbrengen.” Haal je favoriete vintage partyoutfit en je swingendste danspasjes boven voor deze doldwaze Gekste papa/mama-challenge!
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump