Beelden op een scherm in een station in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea.
Volledig scherm
Beelden op een scherm in een station in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. © AP

Noord-Korea bevestigt test hypersonische raket: “Topsnelheid 12.250 kilometer per uur”

UPDATEDe communistische dictatuur Noord-Korea zegt met succes een hypersonische raket te hebben getest. Leider Kim Jong-un zou de lancering van de supersnelle raket hebben bijgewoond, melden Noord-Koreaanse staatsmedia. Het projectiel zou 1.000 kilometer zijn gevlogen en zijn doel hebben geraakt. Het gevaarte vloog volgens Zuid-Koreaanse militaire zegslieden met een “topsnelheid van 12.250 kilometer per uur”. 

10 reacties

 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Ik vind het uitstekend dat de almacht van de USA gebroken wordt.Geen enkel land heeft meer oorlogen en invasies uitgevoerd en het domme Europa huppelt er achterna,en ipv te zorgen voor de bevolking zijn ze weer in een wapenwedloop verzeild waar geen einde aankomt. Onze politici kunnen hun zakken weer vullen bij wapen aankopen blijven er grotere sommen plakken dan bij het virus circus en de economie van de USA is gered.Ik walg van politiekers.
 • Dennis Van Gossum

  4 maanden geleden
  Rusland en China zijn in conflict met het Westen. Rusland en China komen de laatste tijd heel goed overeen sinds dat ze beiden in conflict liggen met het Westen , en Noord Korea is een bondgenoot van China. En begint nu ineens terug hypersonische raketten te "testen"!? Slim moet ge niet zijn om een verband te zien eh. Ik denk dat Europa en de rest van Westerse landen mogen gaan vrezen voor een nucleaire oorlog.
 • Eddy Maes

  4 maanden geleden
  De vraag moet gesteld worden: Van wie hebben ze die technologie?
 • Dirk Verschueren

  4 maanden geleden
  Als de VS die de laatste eeuw al meer oorlogen begonnen heeft dan enig ander land en de grootste wapenexporteur ter wereld is, een nieuw wapen ontwikkeld is dat om hun "defensie" te versterken. Als een ander land dat doet is dat destabiliserend en moet het veroordeeld worden.
 • Ives Ameel

  4 maanden geleden
  Dat is gewoon een vazalstaat van China met Chinese technologie of beter gezegd met gehackte technologie van het westen zoals alles ginder.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.