Nooit meer zonder mazout

Informazout
Zonder stookolie vallen is vervelend, zeker in hartje winter. Niet alleen wordt het dan tijdelijk kouder in je woning, je moet ook halsoverkop je verdeler bellen en mogelijk krijg je je installatie niet onmiddellijk aan de praat. Met de Mazout Alerts kom je niet meer voor dergelijke verrassingen te staan.

In drukke tijden met bomvolle agenda's verliest iedereen wel eens een afspraak of een klusje uit het oog. Zo kan je ook vergeten om tijdig je voorraad stookolie te bestellen voor de winter. Denk erom: de maanden december, januari en februari nemen gemiddeld 50% van je jaarverbruik aan stookolie voor hun rekening. Als je toch zonder mazout valt, zal je installatie stilvallen omdat ze geen brandstof meer aanzuigt, maar lucht of bezinksel. In het slechtste geval kunnen de aanzuigleiding en de filter daardoor verstopt geraken. Beter voorkomen dan genezen. 

Handige herinnering

Schuif je die bestelling van je wintervoorraad stookolie of het jaarlijkse onderhoud van je installatie ook wel eens voor je uit? De gratis service Mazout Alerts neemt je die zorg uit handen, want je ontvangt tijdig automatische herinneringen via e-mail of sms. Inschrijven voor de Bestel Alert werkt als volgt: je voert je gemiddelde jaarverbruik online in, samen met de datum van je laatste bestelling. Wie zijn gemiddeld jaarverbruik niet kent, kan dat laten berekenen op basis van de leveringen van de laatste drie jaar. Informazout becijfert wanneer je laatste bestelling bijna is opgebruikt en stuurt je vervolgens een herinnering. Dan check je zelf je mazoutpeil en indien gewenst, plaats je een nieuwe bestelling. Inschrijven kost maar een paar minuten, en je bespaart er jezelf een hoop rompslomp en onthoudwerk mee. 

Tijd voor onderhoud

Naast een Alert om een nieuwe voorraad stookolie in te slaan, is er ook eentje die je waarschuwt wanneer het tijd wordt voor het jaarlijkse onderhoud of voor een tankcontrole. Deze alerts werken op dezelfde manier. Eerst vul je online de nodige gegevens in, zoals de datum van het laatste onderhoud van je installatie en de datum waarop je mazouttank het laatst gecontroleerd werd. Op basis daarvan ontvang je reminders, via een berichtje op je telefoon of in je mailbox, gegarandeerd zónder commerciële boodschappen.

Plannen om te (ver)bouwen? Bestel hier gratis de brochures!