Volledig scherm
© AP

Nóg nieuwe coronavariant ontdekt in Nigeria - Sectorfederatie van schoonheidsspecialisten noemt huidig beleid hypocriet

Een besmettelijkere Britse variant van het coronavirus rukt verder op. Ook Spanje en Zweden hebben nu de eerste gevallen opgetekend. Het aantal nieuwe besmettingen in ons land is inmiddels gestagneerd: al twee dagen is er sprake van een lichte daling. Herlees al het nieuws over Covid-19 van zaterdag 26 december in onze liveblog.

31 reacties

 • Jenny stevens

  4 weken geleden
  stefan crama Ja heeft zin want verpleegpersoneel etc... Hebben ook contact met hen is toch ook om andere te beschermen het vaccin
 • Dirk Kerkhof

  4 weken geleden
  Hoe meer je alles over corona leest hoe meer je de indruk krijgt dat niemand precies weet wat het juist is en wat juist te doen. Paniek zaaien daar zijn de virologen en politiekers kampioenen in. Oplossingen dat is een grote onduidelijke boel. Mensen van meer dan 95 jaar prioritair vaccineren? Zal die mens nu tot zijn 130ste blijven leven ? Of is de bedoeling er 1 groot show circus van te maken voor de media en ter ere van "onze "specialisten?
 • Patrick Verbelen

  4 weken geleden
  België het enige land waar ziektes aleen in de week worden behandeld, er zal niet worden gevaccineerd tijdens weekends en feestdagen. Het is snel uitgerekend hoeveel langer het daardoor zal duren ten opzichte van andere landen. Bijna 110 dagen of 1/3 van een jaar.
 • Walter Tritsmans

  4 weken geleden
  Waarom moet transport van hét vaccin via de weg. En niet via luchtverkeer. Dat zou toch veel veiliger zíjn én sneller?
 • dirk Driessens

  4 weken geleden
  Mensen die nog 1 jaar of 2 jaar leven worden in België 1 ingespoten ... terwijl de werkende klasse die de samenleving in stand houd en papa staat aan spekt zich mag houden aan absurde regels !! Zij leven nog 50 jaar en hebben geen spuit nodig ... weer een top strategie !!
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is