De ontploffing vond vorige week dinsdagochtend plaats in een tankopslagplaats.
Volledig scherm
De ontploffing vond vorige week dinsdagochtend plaats in een tankopslagplaats. © Oliver Berg/dpa

Nog een lichaam gevonden na ontploffing in Leverkusen: dodentol staat op 6 overlijdens

Een week na de ontploffing in een afvalverwerkingsinstallatie in het chemiepark in Leverkusen, in het westen van Duitsland, is opnieuw een lichaam gevonden. Het slachtoffer is intussen geïdentificeerd, stelt de woordvoerder van het Openbaar Ministerie van Keulen dinsdag.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.