NINA tipt: Antwerp Fashion Festival

Esprit
Antwerpen is een modestad die internationaal vlot meespeelt met steden als New York, Parijs en Milaan. Dit weekend zet de stad zijn modehart in de kijker tijdens drie dagen Antwerp Fashion Festival. Late night shoppings, fashion shows en installaties. Dit mag je verwachten!

Late Night Shopping

Een selectie boetieks opent vandaag uitzonderlijk erg lang de deuren. Tot 22u kan je shoppen, luisteren naar dj-sets en een drankje en een hapje nuttigen. Hier vind je alle deelnemende winkels.

Dansen op de Meir

Voor de deuren van Esprit op de Meir komen een groep danseres meerdere keren zaterdag een soul train opstarten. Ze maken van de Meir een dansvloer. Je kan zelf een danspasje of twee wagen of een foto of video in de photoboots komen maken. En uiteraard doen de kortingen van die dag je ook al dansen. (Meir 9 & 52)

Esprit

Pimp your jeans

Een gewone jeans customizen is dé trend van het najaar. Zo ben je er zeker van dat je tenminste in een origineel exemplaar rondloopt. Zaterdag kan je terecht bij Liu Jo voor het Younique event. De hele winkel transformeert in een creatief aterlier waarin je studs, patches, pareltjes op je jeans kan vastmaken. Wie die dag een jeans koopt, kan die gratis laten pimpen.
(Liu Jo, Schuttershofstraat 5)

En ook bij CKS staat jeans in de kijker. Daar krijgt je jeans een originele toets met de exclusieve patches van het Antwerpse DYOU studio. Je kan ook genieten van kortingen! Het wordt er gezellig met veel bloggers, influencers en we hoorden ook iets over gin tonic? #patchmeifyoucan
(CKS concept store, Korte Gasthuisstraat 14, van 13u tot 18u)

Veel shopplezier! Je spot ons op één van deze locaties.

Liu JoReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.