Nieuwe Oh Oh-realityster komt uit de seksbusiness

RTL5
Zes jaar na de laatste reeks van 'Oh Oh Cherso' komt de Nederlandse tv-zender RTL5  met een vervolg.  Voor 'Oh oh daar gaan we weer' hebben negen feestvierders uit Den Haag het Spaanse Mallorca zestien dagen lang onveilig gemaakt.  Nog lang voor de eerste aflevering bij onze noorderburen is uitgezonden, is de eerste rel al een feit. Geneviève, één van de deelneemsters, blijkt een verleden te hebben in de seksbusiness. Samen met haar vriend Nicky, ook deelnemer aan het losbandige programma, was zij actief in de wereld van de webcams. Het koppel heeft ook een zoontje.

Op meerdere sites zijn foto's opgedoken waarop te zien is dat Geneviève zich blootgeeft en haar diensten aanbiedt voor camsessies. "Ik hou van alles, hihi," stelt zij online. Voor Oh Oh daar gaan we weer, een nieuw soort 'Oh Oh Cherso 3.0', werd weer een groep jongeren bijeen gecast. Damian, Shady, Nicky, Wesley, Amanda, Genieviève, Angelica en Simone reisden naar Mallorca voor een wilde zonvakantie.

Boost
In de promo van het programma vertelde Geneviève dat zij modellenwerk doet. De nieuwe generatie Hagenezen gaat verder dan het gezelschap van Oh Oh Cherso ooit. "Dit is gekker en beter dan zes jaar geleden'', stelde Wesley, een Haagse volkszanger, deze week op de radio bij Den Haag FM. De Hagenaars verzonnen een nieuw werkwoord voor seks hebben: sauzen. "Er is wel wat afgesausd, ja," vertelde Wesley die rekent op een 'boost' voor zijn zangcarrière. De Hagenaar verwacht sowieso veel aandacht voor het programma: "1,2 miljoen kijkers bij de eerste aflevering."

Of het sexy privéleven van Geneviève in de reeks ook wordt besproken, blijft de vraag. In een reactie stelt RTL vooraf geweten te hebben van het verleden van Geneviève. "Dit is iets wat zij in het verleden in haar privéleven heeft gedaan. RTL was daarvan vooraf op de hoogte," aldus een woordvoerster van RTL.

De eerste aflevering van 'Oh oh daar gaan we weer' wordt pas op 8 november bij RTL 5 uitgezonden. De commerciële zender is in Vlaanderen niet te ontvangen. Niet getreurd, iets zegt ons dat genoeg fragmenten tot op het wereldwijde web zullen belanden.

Love you baby
Duoshoot @ajgfilmproductions @officialzoufox
Photoshoot @ajgfilmproductions @modelgenevievefox
He hold me in his big arms my love my world foreverandalways
Barbie & My Ken Smile it irritates those who wish to destroy you. #loveyousomuchbaby #myeverthing #foreverandforalways #wegonnamakeit #tilltheend #happy #smile # #