Nieuwe cd van K3 al 90.000 keer besteld, Lotto Arena al 20 keer uitverkocht

De eerste cd van de nieuwe K3 moet nog uitkomen maar is nu al razend populair. Er zijn maar liefst al 90.000 exemplaren van besteld. Dat meldt VTM Nieuws. Dat is best opmerkelijk, want het album komt pas uit op 18 december. Het zal een aantal nieuwe liedjes bevatten, maar ook oude nummers die opnieuw ingezongen zijn.

Niet alleen voor het nieuwe album loopt het storm, ook de tickets voor de eerste shows gaan vlot over de toonbank. De Lotto Arena is maar liefst twintig keer uitverkocht. Ook de show in Oostende is al achttien keer volzet. Toch moeten de nieuwe meisjes het nog niet volledig alleen doen, ze krijgen het eerste jaar nog gezelschap van de "oude" K3.

Ondertussen blijven Marthe, Klaasje en Hanne niet stilzitten. Vandaag hadden ze dan wel een rustdag, maar de merchandising draait op volle toeren. Gisteren hadden ze al een eerste fotoshoot voor allerlei producten en morgen volgt de opname van de videoclip van '10.000 luchtballonnen'. De dagen die daarop volgen, moet het nieuwe trio het nieuwe album inzingen.

Morgen in Het Laatste Nieuws: de eerste poster van nieuwe K3