Niet iedereen kent F1-sensatie Max Verstappen: "Vast een heel aardige jongen, maar geen idee wie hij is"

Lachen, gieren en grollen gisteravond in het Nederlandse praatprogramma RTL Late Night. Een van de voorname gasten was immers niemand minder dan de Britse zanger en entertainer Robbie Williams. De 42-jarige artiest stond echter eventjes met zijn mond vol tanden toen hij door een jonge Nederlandse sportman werd uitgenodigd om een van zijn wedstrijden bij te wonen. Wie was dat nu in godsnaam?

Het bleek ene Max Verstappen ten zijn, in ons land en in Nederland intussen een begrip en sensatie vanwege zijn prestaties en fratsen in de Formule 1. Alleen moet de zoon van Jos duidelijk nog wat werken aan de volgende stap richting wereldberoemdheid. Williams wist namelijk niet wie die snuiter was die hem zo vriendelijk inviteerde. Ook niet moeilijk want de man die met 'Angels' een Britse klassieker in elkaar knutselde, is integenstelling tot wat presentator Humberto Tan dacht helemaal geen fan van autosport, laat staan Formule 1.

"Dat is Max Verstappen!"
Een misverstand? Het leverde in ieder geval wel geweldig ontwapenende televisie op. Nadat de 19-jarige Verstappen in een filmpje zijn joviale uitnodiging had overgemaakt, klonk het bij Robbie immers als volgt: "Vast een heel aardige jongen, maar geen idee wie het is." Waarop de stomverbaasde reactie volgde: "Dat is onze beste F1-coureur, dat is Max Verstappen!" Waarop de Engelse popzanger van zijn water nipte met de boodschap: "Succes voor hem en voor Nederland!"

EPA
Photo News
Getty Images