Bongarts/Getty Images
Volledig scherm
© Bongarts/Getty Images

Netflix pakt in september uit met documentaire over Michael Schumacher

Netflix zal dit jaar nog een documentaire aanbieden over autosporticoon Michael Schumacher (52). Vanaf 15 september zal de film ‘Schumacher’ te zien zijn. De documentaire zal zowel zijn leven als zijn carrière belichten. “De film is het geschenk van zijn familie aan een geliefde echtgenoot en vader”, verklaart Sabine Kehm, de manager van de ex-piloot die 91 zeges boekte.

 1. Verkoop pijnstillers stijgt naar jaareinde toe door zwak punt in maximumfactuur
  5

  Verkoop pijnstil­lers stijgt naar jaareinde toe door zwak punt in maximumfac­tuur

  Onderzoekers van UAntwerpen stellen vast dat mensen met een lager inkomen en chronisch zieken sinds 2015 vaak een voorraad pijnstillers inslaan naar het einde van het jaar toe. “Het gevolg van een verandering in het systeem van de maximumfactuur”, legt prof. Hans De Loof van UAntwerpen uit. Volgens De Loof is dit niet zonder risico’s: “Want opioïden (pijnstillers met bijna hetzelfde effect als morfine, red.) zijn niet onschuldig.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).