Bongarts/Getty Images
Volledig scherm
© Bongarts/Getty Images

Netflix pakt in september uit met documentaire over Michael Schumacher

Netflix zal dit jaar nog een documentaire aanbieden over autosporticoon Michael Schumacher (52). Vanaf 15 september zal de film ‘Schumacher’ te zien zijn. De documentaire zal zowel zijn leven als zijn carrière belichten. “De film is het geschenk van zijn familie aan een geliefde echtgenoot en vader”, verklaart Sabine Kehm, de manager van de ex-piloot die 91 zeges boekte.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Biden reageert op toespraak Poetin: “VS en hun bondgenoten zullen zich niet laten intimideren”
  Update

  Biden reageert op toespraak Poetin: “VS en hun bondgeno­ten zullen zich niet laten intimide­ren”

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag in een toespraak in het Witte Huis gezegd dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten zich niet zullen laten intimideren door de Russische president Vladimir Poetin. Hij beloofde dat de NAVO "elke centimeter" van haar grondgebied zal verdedigen. Het Witte Huis ziet echter geen reden tot spoed bij het behandelen van het Oekraïense verzoek tot versneld toetreden tot de NAVO.