Alle ziekenhuizen in ons land moeten niet-dringende zorg twee weken uitstellen.
Volledig scherm
Alle ziekenhuizen in ons land moeten niet-dringende zorg twee weken uitstellen. © Wannes Nimmegeers

Nederlandse uitvaartcentra moeten beroep doen op koelcontainers

De wereld maakt zich zorgen om de nieuwe omikronvariant, die voor het eerst werd vastgesteld in Zuid-Afrika en ook in ons land al werd aangetroffen. De variant zou mogelijk besmettelijker zijn dan de deltavariant. Een aantal landen hebben de maatregelen voor Belgische reizigers intussen verstrengd. Herlees de ontwikkelingen van dinsdag 20 november in ons liveblog.

58 reacties

 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  Het was in 16 november in Nederland en later in Zuid-Afrika. Laten we de feiten bovenop komen
 • luc caels

  2 maanden geleden
  Sluit grenzen voor Hollanders. Het krioelde van de Hollanders vorig weekend in Antwerpen. Wat gaat het zondag zijn, de eerste koopzondag van de maand?
 • Piet Uytebroeck

  2 maanden geleden
  Zolang we massaal blijven vaccineren zullen er varianten blijven opduiken. Dat is geen raketwetenschap hé mensen, is gewoon natuurlijke overlevingsdrang van het virus.
 • Roger Vercruysse

  2 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk dat een Minister die het zo verprutst heeft nog in zijn zetel zit! En hij gaat verder, 6 mndn interval voor Booster noodzakelijk, kijk naar UK en andere landen3 mndn!, coronapil aankopen wordt onderzocht, US, UK, Japan hebben al mln dosissen aangekocht, wacht hij tot ze uitverkocht zijn?
 • Patrick Dierickx

  2 maanden geleden
  Zeer erg voor de mensen die moeten wachten op hun ingreep of behandeling Kort en krachtige lockdown zodat zij hun zorg kunnen krijgen… en verplichte vaccinatie… het zal uw partner, ouder, kind… maar zijn die niet de nodige zorg kan krijgen!
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.