Nederlandse militairen hebben in totaal 1.285 kilo cocaïne in beslag genomen tijdens achtervolgingen van drugsboten op zee.
Volledig scherm
Nederlandse militairen hebben in totaal 1.285 kilo cocaïne in beslag genomen tijdens achtervolgingen van drugsboten op zee. © Defensie

Nederlandse militair schiet vanuit helikopter motoren drugsboot aan flarden

Een Nederlandse militair heeft met een paar welgemikte schoten uit een vliegende helikopter de motoren van een drugsboot in het Caribisch gebied aan flarden geschoten. Met de actie wist de militair 585 kilo cocaïne te onderscheppen, meldt AD.nl.

1 reactie

 • Jan Mulders

  1 maand geleden
  Hopelijk stort het businessmodel van Antwerpen, Rotterdam en andere grote steden volledig in. Sommige criminelen zullen helaas moeten gaan werken om aan de kost te komen.
 1. Koelkasten vaccinatiecentrum Gent uitgevallen: 25.000 dosissen blijven bruikbaar
  Gent

  Koelkasten vaccinatie­cen­trum Gent uitgeval­len: 25.000 dosissen blijven bruikbaar

  In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Flanders Expo in Gent de koelkasten uitgevallen waarin de coronavaccins worden bewaard. Ook de noodgenerator deed het niet. Even leek het erop dat 25.000 vaccinatiedosissen in de vuilnisbak zouden belanden, maar ze zijn allemaal veilig verklaard door het FAGG. “Om 10 uur is het centrum weer opgestart, met vaccins die we in allerijl uit het UZ Gent en andere vaccinatiecentra lieten overkomen.”
 2. ONZE OPINIE. Waarom HLN undercover toont wat een Vlaamse acteur doet zonder zijn initialen bekend te maken
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. Waarom HLN undercover toont wat een Vlaamse acteur doet zonder zijn initialen bekend te maken

  Zolang de acteur die in een video opschept over zijn seksuele daden met minderjarigen niet in verdenking wordt gesteld, zullen we zijn initialen niet publiceren, ook al gaat zijn naam rond op sociale media. Worden er bewijzen gevonden dat hij wel degelijk deed wat hij zei, dan moet hij veroordeeld worden. Gebeurt dat niet, dan moet hij in therapie. Maar dat was niet het doel van de reportage van HLN en Vrije Vogels. Wat dan wel, dat legt hoofdredacteur Brecht Decaestecker hieronder uit.