People ride bikes on an empty street as Netherlands has gone into lockdown as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues in Amsterdam, Netherlands December 15 2020, REUTERS/Piroschka van de Wouw
Volledig scherm
People ride bikes on an empty street as Netherlands has gone into lockdown as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues in Amsterdam, Netherlands December 15 2020, REUTERS/Piroschka van de Wouw © REUTERS

Nederlanders besmet met Britse mutatie hadden geen band met VK: “Onderzoek wijst erop dat Britse mutatie al rondgaat in Nederland”

De Britse en de Franse autoriteiten zijn overeengekomen dat vrachtverkeer aan de Britse zijde van het Kanaal Frankrijk weer in kan. Voorwaarde daarbij is dat er een sneltest bij de vrachtwagenchauffeurs wordt afgenomen, waarvan de uitslag negatief moet zijn. Ook Fransen en andere EU-burgers in Groot-Brittannië mogen vanaf vandaag weer naar Frankrijk reizen, maar alleen met een negatieve coronatest. In Duitsland is ondertussen een record aantal overlijdens op een dag tijd genoteerd, terwijl bij ons de dagelijkse stijging van het aantal besmettingen verder vertraagt. Herlees hier onze liveblog van woensdag 23 december.

27 reacties

 • Peter Van De voorde

  1 maand geleden
  ze moeten de komende stijging toch op iets kunnen steken , ze kunnen ( niet toegeven ) dat ook kinderen doorgevers zijn van virus dus steken we het maar op de Nederlanders of Engelsen misschien ook eens de Duitsers en de Fransen als het hun uitkomt. zolang dat er maar geen lijken uit de kast vallen bij onze (niet verkozen ) politiekers .
 • Gilbert Rodts

  1 maand geleden
  Er zijn al proef personen overleden ook na dat vaccin .
 • Baldr VanHoek

  1 maand geleden
  Mooi onderzoek... zelfs geen onderzoek kan dit staven wat het blijven beweringen. Ethiek is ver te zoeken bij onderzoeken en media. Dumpen maar die handel want de vaccinatiebereidheid ligt zeer laag.
 • Danny Maenhaut

  1 maand geleden
  Niet alleen in Nederland, zit al overal... maar dat verzwijgt men hier liever... Eén knuffelcontact is belangrijker, en boetes ... ? Waarom niet met de familie op een bus feest vieren ? Want dat mag wel ???
 • Marga Printemps

  1 maand geleden
  Corona is een rookgordijn en in 2021 worden de poorten van de hel opengezet.!
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama