De twee leerden elkaar kennen via datingapp Badoo. 
(Foto ter illustratie)
Volledig scherm
De twee leerden elkaar kennen via datingapp Badoo. (Foto ter illustratie) © Getty Images

Nederlander denkt liefde van zijn leven te hebben gevonden, maar wordt opgelicht voor 1,7 miljoen euro

Elkaar leren kennen via een datingapp, na een tijdje bij elkaar intrekken en vol spanning uitkijken naar een huwelijk. Het klinkt als een typisch modern liefdesverhaal, maar dat draaide even anders uit voor een man van middelbare leeftijd uit Utrecht.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Israëlische experten adviseren vierde coronavaccin voor volwassenen
  8

  Israëli­sche experten adviseren vierde coronavac­cin voor volwasse­nen

  Een overheidspanel van Israëlische experten heeft dinsdag aangeraden om iedereen boven de achttien jaar een vierde keer te vaccineren. Volgens de expertencommissie zijn de mensen met vier prikken dubbel zo goed beschermd als zij met drie doses. Alle volwassenen die hun boosterprik, en dus het derde vaccin, langer dan vijf maanden geleden kregen, of langer dan vijf maanden geleden herstelden van het virus, komen in aanmerking.