Maxim uit Leuven werd in oktober vorig jaar de winnaar van Speelgoed van het Jaar met maXimaal, zijn zelfbedachte spel rond maal- en deeltafels.
Volledig scherm
PREMIUM
Maxim uit Leuven werd in oktober vorig jaar de winnaar van Speelgoed van het Jaar met maXimaal, zijn zelfbedachte spel rond maal- en deeltafels. © Nancy Nuttin

Nederland zoekt z'n eigen Maxim: Vlaamse spelontwerper (11) gezicht van nationale campagne bij noorderburen

Op zijn achtste bedacht hij maXimaal, een spel om de maaltafels op een leuke manier te leren. Vorig jaar werd Maxim daarmee de laureaat van Speelgoed van het Jaar en nu is hij ambassadeur van een nationale campagne bij onze noorderburen. “Samen met de Leraar en Lerares van het Jaar in Nederland heb ik een oproep gelanceerd: ‘Doe zoals ik, ontwerp je eigen spel.’”

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?