ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederland versoepelt vanaf volgende week: avondklok verdwijnt, terrassen opnieuw open in de namiddag

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) komt naar verwachting vandaag met conclusies van het onderzoek naar potentiële bijwerkingen van het coronavaccin van Johnson & Johnson. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO kant zich intussen tegen het opleggen van vaccinatieverplichtingen om te mogen reizen.

92 reacties

 • Anne Bruers

  3 weken geleden
  Reuma Purpura is ook heel zeldzaam wil nog niet zeggen dat het moet negeren.
 • Ronny Gyles

  3 weken geleden
  Test events zijn een omzeiling van de corona regels en hebben geen nut om een of ander te bewijzen. Weg ermee dus. Dit is weer zoiets om diegenen zonder gezond verstand eerst iets lekkers voor de neus te houden en het daarna terug weg te nemen. Ook speelt men opnieuw met de zelfstandige zijn voeten op deze manier, met in recupereren are kosten voor hen tot gevolg.
 • Yasin Ozkaya

  3 weken geleden
  We kunnen daar nu eindelijk op restaurant
 • Veerle De Cock

  3 weken geleden
  Zoals het nu is zou het voor onze ministers van volksgezondheid gelijk zijn aan wat of hoe je sterft .van het vaccin of het virus !!
 • Polutnik Ronald

  3 weken geleden
  En hoe komen nu die andere varianten zoals de Braziliaanse Mexicaanse Engelse Afrikaanse enz varianten hier in België terecht . Juist door het reizen , en dat is al zo één jaar bezig . En nooit hebben ze er iets aan gedaan deze nutteloze politiekers , en nu nog niet met alle gevolgen vandien .
 1. Monsterachtige diepzeevis met lampje uit ‘Finding Nemo’ spoelt aan op strand
  Play

  Monsterach­ti­ge diepzeevis met lampje uit ‘Finding Nemo’ spoelt aan op strand

  Op een strand in Californië is vorige week een diepzeehengelvis aangespoeld, ook gekend als een zwarte duivel. Opvallend, want de soort leeft - zoals de naam doet vermoeden - diep in de zee en wordt zelden gespot. Waar u haar - want het is zéker een vrouwtje - wel van kunt kennen? Uw tv. In de animatiefilm ‘Finding Nemo’ jaagt het schrikwekkende monster met het lampje en de reuzentanden visjes Dory en Marlin de stuipen op het lijf in de duisternis.
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift