Naakte Club-supportster viert titel op aparte wijze en nog 9 video's die je deze week niet mocht missen

Het meestbesproken filmpje van de voorbije week is zonder twijfel de poedelnaakte vrouw die de titelviering van Club Brugge op heel aparte wijze viert op een terras van de Eiermarkt.

Het gaat om Annuska H. (36) uit Wingene, die enkele jaren geleden enige bekendheid verwierf toen ze deelnam aan het VT4-programma 'Undercover Lover', een variant van 'Temptation Island'. Intussen doken nieuwe beelden op:

Ook deze 9 video's kleurden de week:

1. Daar hang je dan! Wie durft strafste rollercoaster aan?

Gevoelige magen zouden het wel eens moeilijk kunnen krijgen op de strafste dive coaster ter wereld. 'The Valravn' zou 's werelds hoogste (68 meter), snelste (topsnelheid is 121 km/u) en langste (1,04 km) zijn.

2. Attractie schiet plots los: één dode en zeven gewonden

Op de 'Disco Dancer', een draaimolenattractie in een Indiaas pretpark, zaten ruim twintig mensen toen het vreselijk misliep. De attractie schoot plotseling los van op vijf meter hoogte. Minstens zeven mensen raakten gewond, één persoon overleefde de klap niet. We willen waarschuwen voor de schokkende beelden.

3. Lachen of huilen? Dit zijn zonder twijfel de domste overvallers ooit

Echt subtiel kan je deze juwelendieven niet noemen. De mannen braken op klaarlichte dag in in een juwelierszaak in een winkelgalerij in Stockholm. Afgaande op de beelden kunnen we op zijn zachtst gezegd concluderen dat het niet het snuggerste paar is. Hun gestuntel levert alleszins een knap staaltje pure kolder op.

4. Papa maakt zoontje (2) wakker als Darth Vader en krijgt onverwachte reactie

Vader Rob Lopez wilde een grap uithalen met zijn 2-jarig zoontje, en besloot zich op "May the 4th" te verkleden als Darth Vader. Zo zou hij zijn zoontje uit bed halen om hem eens flink te doen schrikken. Goed voor wekenlange nachtmerries over enge monsters onder het bed zou je denken, maar dat was buiten de dappere reactie van dit jongetje gerekend.

5. Neonazi stuurt negen prostituees en twee klanten poedelnaakt de straat op

Een onwaarschijnlijk tafereel in het Russische Sint-Petersburg: negen prostituees en twee klanten werden als straf poedelnaakt de straat op gestuurd. Aanstoker was Viacheslav Datsik, een voormalige kickbokser. Na zijn carrière begaf de neonazi zich op het slechte pad, met onder meer enkele gewapende overvallen. Rechters verklaarden hem gek en stuurden hem naar een psychiatrische instelling. Daar kon hij echter ontsnappen.

6. Naakte Jennifer Lawrence slachtoffer van bedenkelijke grap tijdens opnames 'X-Men'

Actrice Jennifer Lawrence doet een boekje open over de nadelen van haar Mystique-pak in 'X-Men: Apocalypse', een soort blauwe panty die haar hele lichaam bedekte. Het grote nadeel daarvan was dat ze er niet mee naar het toilet kon, en dat ze moest plassen door een soort plastuit.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, werd ze tijdens het plassen ook nog eens verrast door collega James McAvoy en twee kompanen, die haar beschoten met een speelgoedpistool. "Het was niet eerlijk", zegt Lawrence. "We beschoten elkaar allemaal met geweren, maar jullie droegen kleren en ik was naakt."

7. Toeschouwer filmt dodelijke crash op vliegshow in Atlanta

In de Amerikaanse staat Georgia is een stuntpiloot omgekomen toen hij neerstortte tijdens een vliegshow. Dat gebeurde in de late namiddag op luchthaven DeKalb-Peachtree Airport ten noorden van Atlanta.

8. Losgeraakte autoband schiet rakelings langs tegenliggers

In Nederland verloor een bestelbus plots een voorwiel tijdens de avondspits. Het incident, waarbij het losgeraakte autowiel alle kanten op schoot, heeft wonder boven wonder geen slachtoffers gemaakt. De autoband vloog tegen een vrachtwagen met een lading kippen die in tegengestelde richting reed. Hij werd vervolgens gelanceerd, waardoor hij rakelings over tegenliggers schoot. Een van de automobilisten, die de autoband recht op zijn voorruit af zag suizen, legde het incident vast met zijn dashcam . 

9. Agent negeert rood licht en botst met 140 km/u op auto

In Florida geeft de snelwegpolitie videobeelden vrij van een zwaar ongeval met een politiewagen. Tijdens een achtervolging van verdachten van een gewapende overval negeerde een agent van de stad Ocoee een rood licht, waardoor hij met hoge snelheid op een ander voertuig botste.