Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na zes weken van daling neemt wereldwijd aantal coronabesmettingen opnieuw toe

In Vlaanderen schakelt de vaccinatiecampagne tegen het nieuwe coronavirus deze week een versnelling hoger. Er zullen zo’n 129.489 spuitjes met een vaccin tegen Covid-19 worden toegediend. Ter vergelijking: vorige week werden er 78.422 coronavaccins gezet in Vlaanderen. Ondertussen klinkt de roep om een éénprikstrategie steeds feller.

136 reacties

 • Rody Franks

  7 maanden geleden
  Leer eens begrijpend lezen. Wilmes is juist gekant tegen de discriminatie dat enkel gevaccineerden zouden mogen reizen!
 • Gratienne D'Hondt

  7 maanden geleden
  Inplaats van ons op te sluiten en ons blauw te laten betalen vaccineren misschien
 • Willem Sliggers

  7 maanden geleden
  Minister Weyts moest en zou doorzetten ! De scholen moesten terug open ! En wat blijkt ? Juist daar starten de meeste infecties! Gezond boerenverstand is schaars goed bij onze politici . Bedankt Ben om ons nog langer in deze situatie te houden !
 • Marc Van Den Berghe

  7 maanden geleden
  Het staat vast, als er dringend niets veranderd met het vaccineren staat dit land een catastrofe te wachten! Het volk is zijn geduld kwijt en is het beu keer op keer een bijkomende inspanning te leveren zonder dat de overheid een extra stap vooruit zet. Nog een maand en dan is er geen houden meer aan!
 • Rody Franks

  7 maanden geleden
  Welnee, Maria Mees, Wilmes is juist de enige die NIET wil dat enkel gevaccineerden zouden mogen reizen.
 1. Oproer op vliegtuig TUI nadat het met uren vertraging vertrekt en dan plots in Parijs landt en niet in Brussel: passagiers weigeren uit te stappen

  Oproer op vliegtuig TUI nadat het met uren vertraging vertrekt en dan plots in Parijs landt en niet in Brussel: passagiers weigeren uit te stappen

  Een technisch defect en slechte communicatie hebben de gemoederen hoog doen oplaaien op een vlucht van TUI fly. Reizigers die onderweg waren van het Marokkaanse Fez naar Brussel, moesten eerst een hele nacht wachten op een vervangvliegtuig. Toen dat uiteindelijk niet in België maar wel op de luchthaven van Orly bij Parijs landde, brak oproer uit aan boord. Een deel van de reizigers weigerde uit te stappen en eiste dat het toestel door zou vliegen naar de eindbestemming. TUI Belgium geeft toe dat de zaken niet zijn gelopen zoals het hoort.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.