Ga naar de mobiele website
^ Top

Na forse uithaal mag ex-basketter Sebastien Bellin op bezoek bij premier Michel

Photonews, Belga
Basketter Sebastien Bellin (38) lijkt erin geslaagd te zijn om "de regering wakker te schudden" zoals hij zelf vorige week donderdag aankondigde. Morgen heeft Bellin - een van de bekendste slachtoffers van 22 maart - samen met zijn advocaat Anthony Mallego een onderhoud met eerste minister Charles Michel (MR).

De Belg met Braziliaanse roots was allerminst mals voor Michel en zijn regering. "Niet alleen ik, maar vele slachtoffers hebben het gevoel dat ze ons vergeten zijn", klonk het donderdag. "Via de media doen de grote leiders van dit land beloftes, maar een jaar later staat er nog niets op papier. Bovendien is deze regering de grootste verantwoordelijke voor de aanslagen die ons troffen want zij hebben steken laten vallen in de beveiliging van Zaventem en ze hadden meer rekening moeten houden met repressailles na de arrestatie van Salah Abdeslam vier dagen eerder."

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Casami Ab

    Proficiat Sebastin om je stem te laten horen, veel beterschap en moed.( je geeft een stem aan veel slachtoffers), respect.

Meld een bug