Twitter-CEO Elon Musk.
Volledig scherm
Twitter-CEO Elon Musk. © REUTERS

Musk zet “ongeveer 50 procent" van Twitter-werknemers wereldwijd op straat - ook team dat misinformatie aanpakt zou ontslagen zijn

Bij Twitter is vandaag de gevreesde massale ontslagronde begonnen nadat miljardair Elon Musk het socialemediabedrijf heeft overgenomen. Uit een intern document blijkt dat “ongeveer 50 procent” van de werknemers wereldwijd moet vertrekken, concreet zo’n 3.700 van de 7.500 personeelsleden. Die werden via e-mail op de hoogte gebracht. Volgens de eerste geruchten is het voltallige curatieteam, dat ook de verspreiding van desinformatie op het platform aanpakt, de laan uitgestuurd.

  1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze sites vind je de beste deals voor valentijn: van parfums tot sexy speeltjes
    2

    PROMOJA­GERS SUPERTIP. Op deze sites vind je de beste deals voor valentijn: van parfums tot sexy speeltjes

    Binnen twee weken is het zover: Valentijnsdag, de dag van de liefde. Heb jij nog geen idee wat te kopen voor jouw wederhelft? En kost een luxehorloge van Rolex toch net wat te veel? Dan volgen hier vijf cadeautips met telkens een hoge korting. Zoals elke week levert Gunther Devisch van Promojagers zijn supertip aan onze redactie. Deze week zijn dat er maar liefst vijf, telkens in het valentijnsthema.