Elon Musk
Volledig scherm
Elon Musk © AFP

Musk wil Twitter dan toch niet kopen, maar bedrijf stapt naar rechter om deal van 44 miljard dollar toch door te laten gaan

UPDATEIn een document ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC laat Elon Musk weten de overnameovereenkomst met Twitter te beëindigen en het sociaal medium dus toch niet wil overkopen voor 44 miljard dollar (omgerekend 43 miljard euro). Aan de basis van die beslissing ligt het conflict tussen Twitter en Musk over het aantal valse en spamaccounts op het netwerk. Twitter heeft laten weten naar de rechter te gaan om de koop alsnog af te dwingen.

  1. Franse steden gebruiken steeds vaker paard en kar om energiekosten te drukken: “Dit is de toekomst”
    29

    Franse steden gebruiken steeds vaker paard en kar om energiekos­ten te drukken: “Dit is de toekomst”

    In het Franse dorpje Hennebont weerklinkt het geluid van paardenhoeven door de straten. Het is geen koets die voorbij rijdt met wat toeristen, maar wel de afvalophaling die met paard en kar te werk gaat. Door de klimaatcrisis, de energiecrisis en het niveau aan werkstress is er gekozen om op deze manier te werken. “Onze job als afvalophaler is veel fijner met een dier er bij. Mensen kijken nu ook anders naar ons, ze lachen vriendelijk”.