De voormalige president van de Verenigde Staten Donald Trump.
Volledig scherm
De voormalige president van de Verenigde Staten Donald Trump. © AFP

Musk laat Donald Trump opnieuw toe op Twitter na gunstige peiling

Elon Musk, de nieuwe baas van Twitter, heeft voormalig Amerikaans president Donald Trump weer toegelaten op het sociaalnetwerkplatform. Uit de poll die Musk daarover op zijn eigen Twitteraccount organiseerde, bleek dat een kleine meerderheid van de ruim 15 miljoen deelnemers vóór de terugkeer van Trump op het platform stemde. De Republikein werd van het sociale medium verbannen nadat zijn aanhangers op 6 januari 2021 het Capitool bestormden.

  1. Onze Opinie. “Wil er iemand met Valentijn nog een diamant uit Antwerpen krijgen waaraan mogelijk het bloed van Poetins oorlog kleeft?”
    PREMIUM
    24

    Onze Opinie. “Wil er iemand met Valentijn nog een diamant uit Antwerpen krijgen waaraan mogelijk het bloed van Poetins oorlog kleeft?”

    Dat in België de woorden “diamant” en “export laten stilvallen” samen op een persconferentie van de premier werden genoemd, zal in Kiev meer belang krijgen dan de 92 miljoen euro militaire steun die we sturen. Want in Antwerpen wordt nog steeds een veelvoud van dat bedrag aan Russische diamant verhandeld. “De morele excuses daarvoor zijn al lang op”, schrijft adjunct-hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “Als Duitsland onafhankelijk kan worden van Russisch gas, waarom zou dat ons dan niet lukken met een luxeproduct als diamant?”