Moh seg hé, Samson en Gert komen terug met nieuwe afleveringen én nieuw personage

Samson en Gert trekken volgende zomer naar de camping.
Ketnet Samson en Gert trekken volgende zomer naar de camping.
Zou de bel het nog altijd niet doen? We komen het binnenkort misschien wel te weten, want ons favoriete Studio 100-duo Samson & Gert is in de zomer van 2017 opnieuw op het scherm te zien. Vandaag zijn in Schelle alvast de opnames gestart van 'Samson & Gert Zomerpret'.

Na een pauze van twee jaar zijn vandaag de opnames gestart van een reeks gloednieuwe afleveringen van Samson & Gert. Die zullen in de zomer van 2017 op ons los gelaten worden. In 'Samson & Gert Zomerpret' - zo zal de nieuwe reeks heten - trekken Gert Verhulst en zijn geliefde hond met hun vrienden Alberto, Van Leemhuyzen en Meneer De Burgemeester naar de camping.

Ketnet maakte vandaag ook bekend dat een nieuweling zijn opwachting maakt in de reeks. De Nederlandse cabaretier Marc-Marie Huijbregts - die we in Vlaanderen momenteel vooral kennen als jurylid in 'De Slimste Mens Ter Wereld' - zal de rol van Jaap Mengelmoes op zich nemen, de zoon van de vroegere buurman van Samson & Gert.

In juni al hadden Koen Crucke en Gert Verhulst aangekondigd dat er plannen waren voor gloednieuwe afleveringen van het kinderprogramma. Begin deze maand verklapte 'Albertooooo' nog dat de opnames plaats zouden vinden in de maand november.

Marc-Marie Huijbregts.
SBS Marc-Marie Huijbregts.