Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V)
Volledig scherm
Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) © Photo News

Mogelijke fraude bij contactopsporing: "Vraag me ook af hoe dit mogelijk is"

Dat er mogelijk sprake is van fraude bij één van de callcenters voor de Vlaamse contactopsporing, is volgens Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) “verwerpelijk”. Volgens de CD&V-minister is er een extern onderzoek opgestart, bereidt het Agentschap Zorg en Gezondheid juridische stappen voor en steunt hij de vraag naar een audit door het Rekenhof. “Ik stel me ook de vraag hoe dit mogelijk is”, aldus Beke.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Onderzoek naar mogelijk crimineel feit in Brussels ziekenhuis: 77-jarige vrouw met slipje op enkels ligt dood in bed, personeel treft man in kamer aan
  Brussel

  Onderzoek naar mogelijk crimineel feit in Brussels ziekenhuis: 77-jarige vrouw met slipje op enkels ligt dood in bed, personeel treft man in kamer aan

  Politie en parket zijn een onderzoek gestart naar een mogelijk crimineel feit in een Brussels ziekenhuis. Dat meldt La Capitale. In de nacht van dinsdag op woensdag werd een 77-jarige vrouw dood in haar ziekenhuisbed aangetroffen. Opvallend: het slipje van de bejaarde dame hing op haar enkels en in de kamer bevond zich een man, die ook zelf in het ziekenhuis lag.