Moeilijke ochtendspits in Antwerpen door gekantelde truck: “Probeer omgeving te vermijden”

Op de aansluiting tussen de E19 en de Antwerpse ring (R1) richting Gent is de gekantelde vrachtwagen die er de weg al de hele ochtend verspert, rechtgetrokken. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De weg kan wel nog niet vrijgemaakt worden, omdat ook de vangrail geraakt blijkt. Daarom is er nog een inspectie nodig. Ook richting Nederland gebeurde intussen een ongeval.

 1. Schaaktalent dat beschuldigd wordt van bedrog “via anale kralen” wordt bij bodyscan extra grondig gecontroleerd
  Play

  Schaakta­lent dat beschul­digd wordt van bedrog “via anale kralen” wordt bij bodyscan extra grondig gecontro­leerd

  Speelt Hans Niemann (19) nu echt vals op het allerhoogste schaakniveau? En gebruikt de Amerikaan daarvoor ‘anale kraaltjes’, die door een handlanger op veilige afstand bediend worden? Het scenario lijkt te gek voor woorden, maar organisatoren van schaakwedstrijden blijken er wel degelijk rekening mee te houden. De bodyscan die Niemann gisteren onderging voor de start van het Amerikaanse kampioenschap duurde bijvoorbeeld iets langer dan bij zijn tegenstrevers. En opvallend: de tiener diende zich daarbij ook om te draaien, tot groot jolijt van de commentatoren.
 2. Waarom onderzoekt politie net nu of Dutroux ook achter verdwijning Nederlandse studente Tanja Groen zit? Onze gerechtsjournalist Faroek Ozgünes legt uit

  Waarom onderzoekt politie net nu of Dutroux ook achter verdwij­ning Nederland­se studente Tanja Groen zit? Onze ge­rechtsjour­na­list Faroek Ozgünes legt uit

  Politie en justitie onderzoeken de mogelijke betrokkenheid van seriemoordenaar Marc Dutroux bij de verdwijning van Tanja Groen. De Nederlandse studente verdween in 1993 in Maastricht, niet ver van de grens met België. De Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries zamelde voor zijn dood 1 miljoen euro in via crowdfunding voor wie de gouden tip zou kunnen geven, maar voorlopig zonder resultaat.