Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Minst opvallende verdwijning ooit

Het verdwijnen van Elke Sleurs uit de federale regering wordt mogelijk de minst opgemerkte wissel ooit. Ondanks het feit dat ze als staatssecretaris geen potten brak, heeft ze wél enkele troeven in handen als N-VA-kopvrouw bij de Gentse verkiezingen.

 1. Biostatisticus Geert Molenberghs: “Viruscirculatie is zeer groot. Wie nog samenkomt met mensen, komt bijna zeker in contact met het virus”

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs: “Viruscir­cu­la­tie is zeer groot. Wie nog samenkomt met mensen, komt bijna zeker in contact met het virus”

  De coronacijfers blijven dramatisch stijgen en onze ziekenhuizen staan onder immense druk. Experts waarschuwen al dagen dat het slechts een kwestie van tijd is tot de ziekenhuizen zullen bezwijken onder de druk, en roepen dan ook op tot een nieuwe lockdown. Ook professor biostatistiek Geert Molenberghs (UHasselt) pleit bij HLN LIVE voor ingrijpende maatregelen: “Er moeten nu serieuze beperkingen afgekondigd worden, die een groot stuk van het najaar zullen gelden. Dat weet iedereen.”
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk