Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Verlinden over reisverbod tijdens paasvakantie: "Als situatie op 26 maart is verbeterd, kunnen we misschien besluiten grenzen te heropenen”

Vanaf maandag 8 maart mag je buiten met 10 personen samen zijn. Nu is dat aantal nog beperkt tot vier. Dat heeft het Overlegcomité van de verschillende regeringen vrijdag beslist. Ook is besloten dat de horeca open mag vanaf 1 mei.

97 reacties

 • Jef Denijs

  1 maand geleden
  Alles wijst erop dat we beter onze grenzen gesloten houden tot we voldoende vaccinaties hebben. De druk van de EU zal wel groot zijn om de grenzen te openen, maar dat moeten we naast ons neer leggen.
 • Veerle De Cock

  1 maand geleden
  Ze zullen wel moeten de Europese commissie zit hun op de hielen .hoop dat ze België zwaar gaan beboeten .das eens wat anders dan zelf de mensen boetes geven .
 • Willy Van Craen

  1 maand geleden
  Ze zetten de poort weer goed open voor de virus. De drank gaat rijkelijk vloeien en de corana loopt er met mee. De avondklok is een bestrijding van de wilde feestjes en mag gerust doorlopen voor mij tot 23 uur.
 • ERWIN VERMEIR

  1 maand geleden
  Ten eerste: net als de avondklok, waarover ik hier al dikwijls zei dat ze ongrondwettelijk is, zijn de gesloten grenzen ook een ongrondwettelijke maatregel. Het meest ergerlijke is nog dat men doet alsof dit een verworven recht is. Ten tweede: het is bijzonder vreemd dat de liberalen, toch de vurige verdedigers van vrijheid, zich steeds opnieuw haasten om die vrijheden verder af te nemen: De Croo, Quickie,... Gelukkig fluit hun voorzitter,zij het te voorzichtig,hen terug. VDB blijft baas spelen!
 • Agnes Gonnissen

  1 maand geleden
  Sorry, maar ik begin te geloven dat hoe meer je gestudeerd hebt hoe dommer je wordt.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"