Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Verlinden over reisverbod tijdens paasvakantie: "Als situatie op 26 maart is verbeterd, kunnen we misschien besluiten grenzen te heropenen”

Vanaf maandag 8 maart mag je buiten met 10 personen samen zijn. Nu is dat aantal nog beperkt tot vier. Dat heeft het Overlegcomité van de verschillende regeringen vrijdag beslist. Ook is besloten dat de horeca open mag vanaf 1 mei.

97 reacties

 • Jef Denijs

  2 maanden geleden
  Alles wijst erop dat we beter onze grenzen gesloten houden tot we voldoende vaccinaties hebben. De druk van de EU zal wel groot zijn om de grenzen te openen, maar dat moeten we naast ons neer leggen.
 • Veerle De Cock

  2 maanden geleden
  Ze zullen wel moeten de Europese commissie zit hun op de hielen .hoop dat ze België zwaar gaan beboeten .das eens wat anders dan zelf de mensen boetes geven .
 • Willy Van Craen

  2 maanden geleden
  Ze zetten de poort weer goed open voor de virus. De drank gaat rijkelijk vloeien en de corana loopt er met mee. De avondklok is een bestrijding van de wilde feestjes en mag gerust doorlopen voor mij tot 23 uur.
 • ERWIN VERMEIR

  2 maanden geleden
  Ten eerste: net als de avondklok, waarover ik hier al dikwijls zei dat ze ongrondwettelijk is, zijn de gesloten grenzen ook een ongrondwettelijke maatregel. Het meest ergerlijke is nog dat men doet alsof dit een verworven recht is. Ten tweede: het is bijzonder vreemd dat de liberalen, toch de vurige verdedigers van vrijheid, zich steeds opnieuw haasten om die vrijheden verder af te nemen: De Croo, Quickie,... Gelukkig fluit hun voorzitter,zij het te voorzichtig,hen terug. VDB blijft baas spelen!
 • Agnes Gonnissen

  2 maanden geleden
  Sorry, maar ik begin te geloven dat hoe meer je gestudeerd hebt hoe dommer je wordt.
 1. Negen maanden gekibbel eindigt in halfslachtig compromis: hoe Rousseau en het kunstencentrum hun broek scheurden aan De Vooruit
  PREMIUM
  66

  Negen maanden gekibbel eindigt in halfslach­tig compromis: hoe Rousseau en het kunstencen­trum hun broek scheurden aan De Vooruit

  De soap rond de naam Vooruit lijkt afgelopen. Het beschermde monument in Gent gaat voortaan De Vooruit heten, de naam die iedereen er al jaren aan geeft. Het kunstencentrum dat vanuit het gebouw werkt, gaat op zoek naar een nieuwe naam, omdat het niet geassocieerd wil worden met de socialistische partij Vooruit. Die partij betaalt wel de factuur voor de naamsverandering. Winnaars zijn er niet. In Gent hebben alle hoofdrolspelers krediet verloren, zowel Conner Rousseau als het bestuur van het kunstencentrum.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt