Vaccinatiecentrum op Flanders Expo in Gent, beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum op Flanders Expo in Gent, beeld ter illustratie. © Wannes Nimmegeers

Minder dan 5 procent werknemers krijgt vergoeding voor telewerk - “Eén prik straks genoeg voor corona-reispas EU”

De coronacijfers in België blijven de goede richting uitgaan. Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag daalt verder, net als het aantal ziekenhuisopnames, dat gisteren voor het eerst sinds drie maanden onder de honderd dook. Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ beginnen. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd. 

21 reacties

 • Marga Printemps

  1 maand geleden
  Afwachten, de eerste minister van Australië zei twee of drie weken geleden het volgende, zelfs als iedereen is gevaccineerd onze vrijheid krijgen we nooit meer terug!. En dit is voor heel de wereld behalve de elite want dit is hun plan en daar zit ook deze covid bij in. Dit is geen pandemie maar een plandemie!.
 • Dirk Peeters

  1 maand geleden
  Klopt, maar het electriciteitsverbruik is wel met 15% gestegen en gas met 8%.
 • rik casteleyn

  1 maand geleden
  Als 1 spuit voldoende is om op reis te gaan dan moet de tweede spuit niet om thuis te blijven of om te werken . De vaccinatie periode zal stoppen op 11 juli . Dan gaan de maskers af en gaan we carnaval vieren in de zomer met op de eerste wagen Beke met zijn spuit in de hand .
 • Darwin Carn

  1 maand geleden
  Alle steun gewoon direct stoppen.
 • Joris Claes

  1 maand geleden
  Complot wordt waarheid. Zonder prikje, geen tripje.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!