De Russische oligarch en miljardair Roman Abramovitsj huurt voor 50.000 euro per maand dit landhuis langs de oever van de Bosporus.
Volledig scherm
De Russische oligarch en miljardair Roman Abramovitsj huurt voor 50.000 euro per maand dit landhuis langs de oever van de Bosporus. © RV/Belga

Miljardair Roman Abramovitsj huurt voor 50.000 euro per maand dit huis in Turkije

De Russische oligarch Roman Abramovitsj (55), vooral bekend als voormalig eigenaar van voetbalclub Chelsea, heeft zich volgens Turkse media een onderkomen gezocht in Istanbul. De miljardair, die nauwe banden heeft met de Russische president Vladimir Poetin, zou voor 50.000 euro per maand een villa huren langs de oever van de Bosporus.

9 reacties

 • andre oeyen

  2 maanden geleden
  zal wel trukje zen van gekocht op huurbassis zodat niet op zijn naam is op papier met genoeg geld is alles mog in de wereld
 • Danny Janssens

  2 maanden geleden
  Als navo partner zegt dit meer over Turkije dan over de man zelf.
 • gerard vandenbroucke

  2 maanden geleden
  Goed gezien van de Turken, nu kunnen ze hun dure villa's voor veel geld verhuren aan de rijke Russen.
 • Willy Bogaert

  2 maanden geleden
  Zelfde Navo land koopt wapens in Rusland .eet van 2 walletjes en zelfs altijd stoorzender .
 • RIK DE VLEESHOUWER

  2 maanden geleden
  Waar (trouwe) partners van de NAVO al niet goed voor zijn.
 1. Natuurpunt en Bond Beter Leefmilieu "houden juridische opties open”

  Natuurpunt en Bond Beter Leefmilieu "houden juridische opties open”

  De Vlaamse regering zal maandag proberen een akkoord te bereiken over het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) en het stikstofdossier (PAS). “Gezien hun grote impact op natuur en milieu, moeten de Vlaamse meerjarenplannen de Europese minimumverplichtingen behalen. Dat is cruciaal voor de rechtszekerheid van de boeren en een snelle uitbetaling van hun inkomenssteun. Natuurpunt en Bond Beter Leefmilieu (BBL) voelen zich genoodzaakt ook de juridische opties open te houden als de Vlaamse regering de natuur- en milieuwetgeving niet respecteert”, zeggen beide organisaties zaterdag in een mededeling.
 2. Een jaar na de dood van kleine Rayan (5), die stierf nadat hij in een put viel in Marokko, verwelkomen ouders baby

  Een jaar na de dood van kleine Rayan (5), die stierf nadat hij in een put viel in Marokko, verwelko­men ouders baby

  Op 1 februari 2022 viel Rayan (5) in een smalle, 32 meter diepe put in het dorp Ighrane, in het noorden van Marokko. Het nieuws en de reddingsactie die volgde, schokte de hele wereld. Deze week, een jaar na de tragedie, mochten zijn ouders een zoontje verwelkomen. “Je kunt je niet voorstellen hoe gelukkig ik ben”, vertelde de vader van de jongen aan de media. De moeder maakt het goed, zo meldde de nieuwswebsite Hespress.