Sterrenchef Luc Bellings.
Volledig scherm
Sterrenchef Luc Bellings. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Mijn restaurant. Luc Bellings: “Voor dit weekend sta ik op twéé wachtlijsten”

Nu de heropening van de horeca in zicht komt, tipt een journalist of columnist van deze krant elke dag zijn of haar favoriete restaurant. Sterrenchef Luc Bellings kiest voor d’Entrecôte in Borgloon en Wimmertingen.

3 reacties

 • johan ruell

  2 maanden geleden
  Is dat nu zo speciaal een terrasje doen of een restaurantje?
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  kan hij weer beginnen af te kraken
 • Marei Meekers

  2 maanden geleden
  Dat moesten ze in uw restaurant ook eens doen. Dubbel reserveren en niet komen opdagen. Foei
 1. Frans-Marokkaanse ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijferen

  Frans-Marokkaan­se ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijfe­ren

  Fayçal Ziraoui zorgt online voor ophef met zijn bewering dat hij de twee overgebleven codes van de zogenaamde Zodiac Killer uit Californië heeft ontcijferd. De moordenaar terroriseerde eind jaren zestig de San Francisco Bay Area. Hij werd nooit geïdentificeerd. De 38-jarige Frans-Marokkaanse consultant Ziraoui uit Argenteuil zegt dat hij nu een code kon kraken die de identiteit van de vermoedelijke seriemoordenaar wél prijsgeeft.
 2. 99-jarige man brengt mederusthuisbewoner (75) om het leven, zonen van slachtoffer reageren: “Mijn vader kende de dader niet”
  Play
  PREMIUM
  Heusden

  99-jarige man brengt mederust­huis­be­wo­ner (75) om het leven, zonen van slachtof­fer reageren: “Mijn vader kende de dader niet”

  Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt een verdacht overlijden van een man in een woonzorgcentrum in Heusden bij Destelbergen. Een andere bewoner werd opgepakt. Volgens de eerste informatie van Belga is de verdachte 99 of 100 jaar oud, wat hem mogelijk de oudste gedetineerde van het land maakt, maar het parket wil de leeftijd van de betrokkenen niet meedelen.