Messi onthult reden voor geblondeerd kapsel én waarom zoontje niet van voetbal houdt

Kos

Lionel Messi kende een meer dan geslaagde rentree bij de Argentijnse nationale elf. De superster van FC Barcelona scoorde het enige doelpunt in de met 1-0 gewonnen partij tegen Uruguay. Afgelopen weekend nam Messi de tijd voor een interview aan de Argentijnse acteur Mingo. Wanneer Messi gevraagd werd waarom hij koos voor een geblondeerd kapsel antwoordde de 29-jarige linkspoot als volgt: "Ik wou weer vanaf nul beginnen. Er zijn zoveel dingen gebeurd, en ik wou een nieuwe start nemen."

'Leo' kwam ook nog even terug op de teleurstelling van de Copa América. In de finale tegen Chili miste Messi in de allesbeslissende strafschoppenreeks de eerste elfmeter, en de Argentijnen dropen uiteindelijk af als tweede. Vlak na die wedstrijd besloot een geëmotioneerde Messi om (even) te stoppen bij de Argentijnse nationale ploeg: "Het was een momentopname en ik voelde me op dat moment heel slecht. Die uitschakeling was een héél grote ontgoocheling."

Nog op de Argentijnse televisie, in het programma 'Polémica en el bar', deed Messi een opvallende onthulling over zijn zoontje Thiago. Het 3 jaar oude knaapje is naar verluidt niet zo verzot op het spelletje waarin zijn vader één van de grootste aller tijden is. "Ik koop niet veel ballen voor hem en dwing hem ook niet om met een voetbal te spelen, omdat hij er niet zo van houdt", klinkt het bij Lionel Messi. 'Leo' hoeft echter nog niet te wanhopen, want FC Barcelona werkt aan een project waaraan de kinderen van de spelers mogen deelnemen. Benieuwd of we ooit een tweede Messi zien schitteren op het voetbaltoneel.