Meisje met suikerspin gaat helemaal uit de bol als ze merkt dat ze gefilmd wordt in bomvol stadion

Mariners on Twitter
Haar papa Jake Hart had haar meegenomen naar een wedstrijd van de Seattle Mariners in de Amerikaanse staat Washington en daar werd ze onverwacht de ster van de avond. Toen ze plots besefte dat ze in beeld was op het grote scherm in het stadion, wist ze met haar blijdschap geen blijf.

Het filmpje waarop het meisje te zien is terwijl ze een grote, blauwe suikerspin aan het wegwerken is, werd intussen ook gedeeld op het Twitteraccount van de Seattle Mariners. Ze kreeg meteen de bijnaam van 'suikerspinmeisje'. Een vriend van het gezin, John McCallum, deelde daarop nóg een foto van het meisje, waarop te zien is dat ze nog niets van haar enthousiasme is verloren.

John McCallum on Twitter

Op Twitter kwam zelfs de vraag of 'suikerspinmeisje' niet kon worden uitgeroepen tot 'speler van de match', maar dat ging blijkbaar nog net iets te ver. Omdat de vraag maar blééf komen, zette de ploeg dan maar een bewerkte foto van haar op het net met de 'Swelmet', die de speler van de match normaal gezien op krijgt. Bij wijze van zoenoffer.

Mariners on Twitter