Beeld van de migrantkaravaan die momenteel helemaal vanuit het Mexicaanse Tapachula koers zet naar de Mexicaanse hoofdstad en vervolgens ook naar de VS.
Volledig scherm
Beeld van de migrantkaravaan die momenteel helemaal vanuit het Mexicaanse Tapachula koers zet naar de Mexicaanse hoofdstad en vervolgens ook naar de VS. © REUTERS

Meer migranten dan ooit teruggestuurd aan zuidgrens VS, nieuwe migrantenkaravaan onderweg

Een recordaantal migranten heeft het afgelopen jaar geprobeerd om de Verenigde Staten binnen te komen. Meer dan een miljoen mensen werden teruggestuurd naar Mexico of naar hun land van herkomst. Op dit moment is een nieuwe, grote migrantenkaravaan vertrokken richting de Amerikaanse grens.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.