Studenten gebruiken hun laptops, beeld ter illustratie
Volledig scherm
Studenten gebruiken hun laptops, beeld ter illustratie © Getty Images/Maskot

Meer dan genoeg laptops op voorraad bij fabrikanten: verwacht dus mooie kortingen voor start schooljaar

De laptopverkoop is in vrije val. Dat is slecht nieuws voor technologiebedrijven, maar uitstekend nieuws voor wie van plan is een nieuw exemplaar in huis te halen. Sommige fabrikanten zitten namelijk met te veel stock en dat kan meer in ding betekenen: het nieuwe school- en academiejaar zal mooie kortingsacties met zich meebrengen.

8 reacties

 • eric loyens

  1 maand geleden
  De oudere laptops zullen ze nu verkopen via de scholen ,en de gemeenschap mag de factuur betalen .zo is de stock op ,en betalen alle mensen voor deze laptops ook diegene zonder kinderen
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Ik zit zelf in de IT sector. Enkel bepaalde laag technische modellen zijn effectief vlot verkrijgbaar. Als je iets extra wilt zal je maar beter pakken wat effectief beschikbaar is. De leveringstermijnen op de andere toestellen zijn enkel beloftes. Of waarom denk je dat de leveringstermijnen van bv auto’s nog steedsoplopen.
 • Bieke De Ridder

  1 maand geleden
  Zowat alle leerlingen van het middelbaar moesten deze vakantie nochtans verplicht een laptop aankopen. Wel het model dat de school beslist had natuurlijk.
 • karin verwimp

  1 maand geleden
  Wel opletten wat je koopt want ten laatste eind oktober 2025 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows 10 en niet alle laptops of PC's zijn geschikt om Windows 11 op te installeren. Waardoor je mogelijk met een onbeveiligde laptop of PC verder moet, of een nieuwe kopen. In geval van een PC kan je mogelijk een upgrade uitvoeren maar de processor op zich is geen goedkoop onderdeel!
 • Michel Luyckx

  1 maand geleden
  Ook met korting is het pure geldklopperij
 1. ‘Cult of the Lamb’ is een soort ‘Animal Crossing’ met bloed, satanisme en uitwerpselen
  gamereview

  ‘Cult of the Lamb’ is een soort ‘Animal Crossing’ met bloed, satanisme en uitwerpse­len

  Er zijn dingen die een natuurlijke combinatie vormen. Frieten en mayonaise. Cornflakes en melk. Dingen waaraan niemand ooit zou twijfelen. En dan zijn er combinaties die tegen alle logica in gaan. Zo moeten de makers van ‘Cult of The Lamb’ waarschijnlijk tijdens het spelen van een potje ‘Animal Crossing’ gedacht hebben “Weet je wat dit lieflijke spel over knuffelbare diertjes die samen een gemeenschap vormen nóg beter zou maken? Bloed, satanisme en hopen uitwerpselen!” En verdorie, ze hadden nog gelijk ook.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  2

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.