EPA
Volledig scherm
© EPA

Meer dan 40 doden bij brand in wolkenkrabber Taiwan

Bij een brand in een wolkenkrabber in Kaohsiung, een havenstad in het zuiden van Taiwan, zijn donderdag zeker 46 mensen om het leven gekomen. Dat berichtten plaatselijke media. Er zijn ook meer dan 50 gewonden. Het aantal slachtoffers kan nog oplopen, omdat veel bewoners in de bovenste verdiepingen ingesloten raakten.

 1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.
 2. Belangrijk personage komt om het leven in eerste aflevering van ‘Sex and the City’-reboot
  TV

  Belangrijk personage komt om het leven in eerste aflevering van ‘Sex and the Ci­ty’-re­boot

  Bij ons staat de eerste aflevering van de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’ pas vanaf vrijdag op Streamz, maar in de Verenigde Staten kunnen ze vanaf vandaag al naar de eerste twee episodes kijken. Kijkers kregen meteen ook een verrassing van formaat voorgeschoteld, want er sterft wel degelijk een belangrijk personage in het begin van de reeks. Opgepast: dit artikel bevat spoilers.